operatie rijwoning | urbain architectencollectief
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
16404
page,page-id-16404,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

urbain architectencollectief is een architectenbureau dat werkt aan projecten op diverse schaalniveau’s en voor verschillende programma’s.
Naast bouwprojecten voor zorgverlening, kantoren en de publieke sector legt het collectief zich toe op (ver)-bouwen van woningen, en dit hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

operatie rijwoning
David Niville

David Niville (°Brugge, 1979) is architect (St Lucas Gent) en zaakvoerder.

 

Van 2003 tot 2007 was David actief bij Bureau Bouwtechniek te Antwerpen waar hij instond voor de technische uitwerking van diverse architectuurprojecten. Daarna was hij tot de oprichting van urbain architectencollectief eind 2007 architect bij noA.architecten te Brussel.

operatie rijwoning
David Claus

David Claus (° Tielt 1979) is ir.architect (Ugent) en zaakvoerder.

 

Hij begon zijn carrière bij Jo Crepain te Antwerpen (2003-2005). Daarna was hij werkzaam bij noA.architecten te Brussel. Sinds 2014 is hij deeltijds praktijkassistent ontwerpen, atelier Bachelor en Master Architectuur, KULeuven, campus Sint-Lucas Gent en Brussel.

 

operatie rijwoning
Dieter Delbaere

Dieter Delbaere (° Kortrijk 1979) is ir.architect (Ugent) en zaakvoerder.

 

Dieter was tot de oprichting van urbain architectencollectief actief in diverse architectenbureaus waaronder buroabt en office360. Hij volgde tevens een postgraduaat vastgoedkunde aan KULeuven en beschikt over de titel expert Fuedi ELAE. Hij treedt op als expert in bouwkwesties.

operatie rijwoning
Laurien De Decker

Laurien De Decker (° Gent 1991) is ir.architect (Ugent).

 

Laurien studeerde ‘cum laude’ af in 2014. Zij startte begin 2015 haar beloftevolle carrière bij urbain architectencollectief.