operatie rijwoning | voordelen | woning verbouwen
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
16476
page,page-id-16476,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
operatie rijwoning
Voordelen
Lagere studiekost

Door meerdere verbouwingsprojecten te clusteren (volgens type of projectspecifieke vraag) kan de studie en uitwerking van projecten in belangrijke mate gerationaliseerd worden. Hierdoor kan de studiekost dalen ten opzichte van een aanpak project per project. De schaalsprong en het gegroepeerd uitwerken van projecten hoeven het maatwerk en de persoonlijke aanpak niet in de weg te staan.

 

Professionalisering – Lagere bouwkost

Vragen en wensen van opdrachtgevers zijn in diverse projecten vrij gelijkaardig. Ondanks de specificiteit van die vragen, gaan we op zoek naar parallellen. Ook in de materialisering van oplossingen zullen tussen verschillende projecten gelijkenissen mogelijk zijn. Door het parallel uitwerken van de dossiers en het groeperen ervan, komen we tot een rationalisatie van de eigen prestaties, en kunnen we ook marktpartijen aanspreken die voor de afzonderlijke projecten geen interesse zouden hebben. Het zijn partijen die solvabel en goed georganiseerd zijn. De samenwerking met dergelijke partijen geeft echte garanties inzake duurzaamheid, timing en kostprijs. Door de schaalvergroting en mogelijk terugkerend materiaalgebruik kunnen bovendien lagere kostprijzen worden bedongen.