operatie rijwoning | rijwoning verbouwen | werkwijze
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
architecten, verbouwen, verbouwing, Gent, archticeten Gent, bouw, renovatie, renovatie Gent, urbain architecten
16478
page,page-id-16478,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
operatie rijwoning
Werkwijze

urbain architectencollectief gaat in de centrumsteden Gent, Kortrijk en Brugge op zoek naar kandidaten voor ‘operatie rijwoning’. Kandidaat verbouwers kunnen vrijblijvend via de website hun interesse laten blijken. Daarna zullen zij een informatiebrochure ontvangen met meer gedetailleerde informatie over de operatie.

 

urbain architectencollectief zal bekijken welke bouwprojecten geclusterd kunnen worden op basis van programma van eisen, locatie, geplande start van de werken, specifieke omstandigheden, … Bedoeling zal zijn deze projecten uiteindelijk samen aan te besteden. Ondanks de groepsaanbesteding blijft de aanpak van elk project een aanpak op maat. urbain architectencollectief zal in persoonlijke contacten met de bouwheren het project in verschillende fases uitwerken en begeleiden.

 

In de informatiebrochure vinden geïnteresseerden concrete informatie omtrent gedetailleerde werkwijze, timing, fasering, deelnemingsvoorwaarden, studiekosten, … Bij de informatiebrochure is ook een inschrijvingsformulier gevoegd waarmee de kandidaten hun interesse verder kunnen concretiseren door het invullen van een vragenlijst en het aanleveren van een aantal foto’s. Op basis daarvan zal urbain architectencollectief de kandidaat uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin verder ingegaan kan worden op de plannen van de bouwheer en de voorgestelde werkwijze.